[Ossm-members] OpenBalkans проект

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Jan 31 06:52:19 UTC 2006


Новица Наков напиша:
> Vladimir Stefanov напиша: 
> 
>> Кој сака да се вклучи во проектот, нека каже, ама ќе ве молам само оние
>> кои сериозно ќе се нафатат да работат, а не само декларативно како во
>> многуте претходни случаи.
> 
> Што значи ова „да се вклучи“? Не ли може Слободен софтвер Македонија како 
> организација да биде *некако* вклучена?
> 
> 

Па затоа и пишав на листата, да се вклучи Слободен Софтвер Македонија во 
проектот, но само оние кои стварно ќе се зафатат да работат, оти сите 
знаеме колку членови активно работат во целата организација.More information about the Ossm-members mailing list