[Ossm-members] OpenBalkans проект

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jan 30 19:24:58 UTC 2006


Vladimir Stefanov напиша: 

> Кој сака да се вклучи во проектот, нека каже, ама ќе ве молам само оние
> кои сериозно ќе се нафатат да работат, а не само декларативно како во
> многуте претходни случаи.

Што значи ова „да се вклучи“? Не ли може Слободен софтвер Македонија како 
организација да биде *некако* вклучена?


-- 
Новица

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without 
accepting it." - AristotleMore information about the Ossm-members mailing list