[Ossm-members] Upgrade na Ubuntu 6.06 Drapper Drake

Savage savage790 at gmail.com
Sun Jul 2 08:37:29 UTC 2006


Vlado Peshov wrote:
> па да видиме така што ќе се деси? Значи да не бара updatе/upgrade
> пакети од интернет туку само ЦД-ромот.

Пробав вака и ништо не се деси.
Почнав да се откажувам од оправање на оваа инсталација и изгледа дека ќе 
го инсталирам дапер од ново (ќе ја форматирам сегашната лин партиција).

Само гледав на форумиве дека доста луѓе имале проблеми со инсталација од 
ова обичново цд, па ме интересира дали некој го има симнато она 
Alternate Install CD?
More information about the Ossm-members mailing list