[Ossm-members] Предлог

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Jul 11 18:07:08 UTC 2006


Ова на некого може да му делува претенциозно и лижаторски, но верувајте не е 
така, следува предлогот:

Нешто споменале на ТВ за тоа дека ВМРО-ДПМНЕ (која победи на изборите) го 
споменала договорот на МКД со МЅ како лош и штетен.

Дали не сметате дека заедницата треба повторно да го актуелизира проблемот, со 
што дискусии со идната влада и нивните министерства може да доведат до 
решавање на овој проблем и полесна имплементација на проектот на UNDP во 
врска со локалната самоуправа, дискутиран две-три нишки погоре.

Иако ова делува како Утопија, идејата е да се проба, а? Се надевам нема да ја 
сј*бите како идејата со типот што сакаше да помогне на оССМ со Убунту 
цдњата..

Александар


More information about the Ossm-members mailing list