[Ossm-members] Предлог

novica at bagra.org novica at bagra.org
Wed Jul 12 19:17:45 UTC 2006


> Дали не сметате дека заедницата треба повторно да го 
>актуелизира проблемот, со 
> што дискусии со идната влада и нивните министерства може 
>да доведат до 
> решавање на овој проблем и полесна имплементација на 
>проектот на UNDP во 
> врска со локалната самоуправа, дискутиран две-три нишки 
>погоре.

Идејата е спот-он. Јас веќе зборував со пар луѓе и скоро 
сигурно Слободен софтвер Македонија ќе испрати официјален 
допис до Владата штом таа ќе биде формирана.

На листава може да се прави брејнсторминг на темава во 
меѓувреме, може и ќе пркне некоја идеја.


-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list