[Ossm-members] Предлог

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Jul 11 21:30:52 UTC 2006


On Wednesday 12 July 2006 21:49, Dean Josevski wrote:


> Во време на ДПНЕ (пред повеќе од 6 години), од MS било барано да
> лиценцираат 8000 компјутери. Наводно екипата на Груевски лиценцирала „само“
> 1800, за да задоволи барем дел од притисоците.

> Од таму и броката 6200 (компјутери во администрацијата) кои биле
> лиценцирани во времето кога Црвенковски веше премиер.

Интересни податоци, хм...

> Доколку за ова ви треба писмен доказ. Мислам дека весникот со овие
> информации го чувам некаде, па ако инсистирате и ако цените дека може да
> користи пишете, па ќе го побарам.

Само кој весник е, би требало да има на нет архиваMore information about the Ossm-members mailing list