[Ossm-members] Предлог

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Jul 13 08:02:13 UTC 2006


На вто, 2006-07-11 во 20:07 +0200, Aleksandar Balalovski напиша:
> Дали не сметате дека заедницата треба повторно да го актуелизира проблемот, со 
> што дискусии со идната влада и нивните министерства може да доведат до 
> решавање на овој проблем и полесна имплементација на проектот на UNDP во 
> врска со локалната самоуправа, дискутиран две-три нишки погоре.

Нормално дека ќе го актуелизира.

> Иако ова делува како Утопија, идејата е да се проба, а? Се надевам нема да ја 
> сј*бите како идејата со типот што сакаше да помогне на оССМ со Убунту 
> цдњата..

Не сме "сјебиле" ништо. Еве гледам и пари даде типот и убунту цедиња
стигнаа, преплавен е градов, нема што. :)

More information about the Ossm-members mailing list