[Ossm-members] Предлог

Ivica Micev icko at elfasko.org.mk
Wed Jul 12 18:24:12 UTC 2006


Токму така...
еве
http://ickoman.blogsome.com/2006/06/24/p38/#comments

инаку јас се мотав со програмата на ВМРО-ДПМНЕ и точно пишува за проблемот
со договорот и мислам дека треба повторно да се актуелизира проблемот, но по
формирањето на владата.
Тие се спремни за соработка со заедницата.
поздрав Ицко!
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060712/218096ef/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list