[Ossm-members] Spamassasin и KMail

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Jul 14 13:49:31 UTC 2006


Некој да ја користи комбинацијава? Се обидов на триста начини, преконфигурирав 
филтри и сл., никако да го решава спамот...некоја посебна финта?

Ако треба ќе пратам како се конфигурирани филтрите кај мене (онака како шо се 
конфигурираат стандардо со Волшебникот против спам на KMail).More information about the Ossm-members mailing list