[Ossm-members] Zdravo na site

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Fri Jul 14 07:19:55 UTC 2006


On Thursday 13 July 2006 21:38, Igor Stamatovski wrote:

> Има три начини како да почнеш да учиш:
>
> 1. Живо Цд, кое не се инсталира на твојот компјутер ( така додека не
> научиш, како
> да го користиш нема да го изгубиш твојот сегашен ОС)
> 2. Дуал бут (покрај твојот сегашен оперативен систем инсталираш и
> Гну/Линукс и работиш или на едниот или на другиот)
> 3. Целосно преминуваш на Гну/Линукс, го форматираш постојниот
> оперативен систе, притоа внимавајќи да не ги изгубиш потребните
> податоци од твојата работа и инсталираш Гну/Линукс.
>
>  --
> Игор


За најбрзо и најлесно да научиш, секако е најдобро да си набавиш и соодветна 
литература. 

-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list