[Ossm-members] .vsd во Линукс

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Sat Jul 22 14:17:22 UTC 2006


Дали има некој со искуство во едитирање и изменување на Microsoft
Visio .vsd документи? Пробував со ОпенОфис ама не успеав ни да го
отворам документот.
Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list