[Ossm-members] RedHat обука и полагање за RHCT и RHCE

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Fri Jun 2 12:44:04 UTC 2006


On 6/2/06, Marko Bocevski <marko.bocevski at gmail.com> wrote:
>
> Здраво,
>
> По втор пат ИНЕТ организира обука и полагање за сертификатите на RedHat -
> RHCT и RHCE. За повеќе инфо упатете се на: http://linux.net.mk/node/2406
>
> --
> Марко
>

Може некој да го среде ова:

„Пристапот е одбиен. Пристапот до оваа страница е забранет."

Страната всушност и не може да се виде.
Поздрав.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060602/99b2fa8c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list