[Ossm-members] RedHat обука и полагање за RHCT и RHCE

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Jun 2 18:42:37 UTC 2006


На пет, 2006-06-02 во 08:44 -0400, Зоран Димовски напиша:

> Може некој да го среде ова:
> „Пристапот е одбиен. Пристапот до оваа страница е забранет."
> Страната всушност и не може да се виде.

Рекламата е отстранета од linux.net.mk.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list