[Ossm-members] Надградба на Фајрфокс и Тандербрд

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Jun 8 11:59:08 UTC 2006


>>>> aoss /opt/firefox/firefox
>>>
>>> Зошто вака?
>>> Мислам, не што е aoss него зошто баш така го стартуваш?
>>
>> За да работи звукот во flash.
>
> Па додај го твојот јузер во audio групата и готово...јас така правам.

не не не, не читаш што пишувам. воопшто не зборам за пермисии.

Пробај без aoss да ти свири некој flash и истовремено да ти свири amarok (или 
поедноставно aplay /opt/kde/share/sounds/KDE_Startup.wav), нема да сака.
-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

               Speak softly and carry a cellular phone.More information about the Ossm-members mailing list