[Ossm-members] Надградба на Фајрфокс и Тандербрд

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Jun 8 13:46:47 UTC 2006


On Thursday 8. June 2006 11:37, Дамјан wrote:
> > > aoss /opt/firefox/firefox
> >
> > Зошто вака?
> > Мислам, не што е aoss него зошто баш така го стартуваш?
>
> За да работи звукот во flash.

Па додај го твојот јузер во audio групата и готово...јас така правам.

-- 
Pure drivel tends to drive ordinary drivel off the TV screen.


More information about the Ossm-members mailing list