[Ossm-members] Надградба на Фајрфокс и Тандербрд

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Jun 8 13:09:18 UTC 2006


> > Само по себе не сака - освен ако немаш звучна картица која хардверски
> > подржува повеќе апликации, само и тоа мислам дека не работеше со OSS.
>
> Картицата ми е интегрирана, меѓу најлошите.

не мора да значи, на мојот лаптоп кој има maestro2 чип, прилично стар чип 
(драјверот е snd-es1968) изненадувачки ја има ова можност.-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

         The computer revolution is over. The computers won.More information about the Ossm-members mailing list