[Ossm-members] CDa Ubuntu

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Jun 8 17:41:12 UTC 2006


На чет, 2006-06-08 во 14:41 +0200, Jovan Kostovski напиша:
> Da, rece ako naracuvame, da naracame pogolema kolicina,
> zatoa stotrosocite bile isti bez ogled na kolicinata.

Добро, а што ќе го спречи типот да не заебе и да останат цедињата на
царина засекогаш? Има жиро сметка на ОССМ, нека ги уплати 300-те евра и
одма ќе ги нарачаме цедињата. Нека пише на уплатницата, донација за
цедиња.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list