[Ossm-members] CDa Ubuntu

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Jun 8 19:51:05 UTC 2006


On Thursday 8. June 2006 17:41, Арангел Ангов wrote:

> Добро, а што ќе го спречи типот да не заебе и да останат цедињата на
> царина засекогаш? Има жиро сметка на ОССМ, нека ги уплати 300-те евра и
> одма ќе ги нарачаме цедињата. Нека пише на уплатницата, донација за
> цедиња.

Како прво, пристапот ти е многу некултурен. Замисли го ова. Типот сака да 
помогне, а ти излегуваш на јавна листа даваш препоставка дека тој нема да го 
стори тоа што сака да го стори (ти го викаш „заебе“). Тоа е така, тој треба 
да испрати средства на ж-ска или да нарача тој 1-2000 ЦДња, но се кажува 
поинаку особено кога некој пружа рака за помош.

Се надевам нема да го види тоа...


More information about the Ossm-members mailing list