[Ossm-members] utre sredba popovod svezi aktivnosti

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Sat Jun 10 19:08:11 UTC 2006


На сабота 10 јуни 2006 17:18, Арангел Ангов напиша:
> На саб, 2006-06-10 во 16:08 +0200, Igor Stamatovski напиша:
> > Дали всушност, некој планира да доаѓа ?
>
> Јас и Стојмир доаѓаме, и Илин можеби.

Дојдов видов немаше никој почна да врне си заминав.
Беше ли некој и што се разговараше?

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list