[Ossm-members] utre sredba popovod svezi aktivnosti

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Jun 10 19:17:24 UTC 2006


> Дојдов видов немаше никој почна да врне си заминав.

Таму бевме, под еден чадор во локалните кафани, пред метаморфозис -
како што беше напишано.

> Беше ли некој и што се разговараше?

Новица рече ќе напише кога ќе има време.


-- 
Игор


More information about the Ossm-members mailing list