[Ossm-members] Google Earth за Linux

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Jun 16 08:30:58 UTC 2006


Абе само на мене ли ми се дешава ова? Ми вика на стартување дека ги 
немам инсталирано Bitstream Vera Sans фонтовите и дека ќа продолжи да 
користи било кој друг достапен фонт, ама дека некои содржини нема да 
бидат прикажани правилно. После се стартува нормално, ама фонтот е 
ужасно мал. Bitstream Vera Sans ги имам инсталирано и секоја апликација 
ги наоѓа без проблем освен GoogleEarth. Чаре?More information about the Ossm-members mailing list