[Ossm-members] Пренос од превенството во ASCII графика

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Jun 19 12:53:53 UTC 2006


Ако се најдете овие денови у небрано, и немате пристап до телевизија и 
радио, а имате интернет, ама слаб, плус ви цркал Х-от, не е се изгубено 
:-) Пишете во конзола: telnet ascii-wm.net 2006
Ќе можете да гледате ASCII пренос од сите мечови на светското првенство :-)
П.С. Стримот поцнува 10 минути пред почетокот на било кој меч.More information about the Ossm-members mailing list