[Ossm-members] UNDP: Тековни активности на ОССМ, средба четврток 18ч

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Jun 19 17:59:32 UTC 2006


Датум и време:18 часот, четврток 22 јуни, 2006 година

Повод: Средба

Средбата ќе се одржи за презентација, преглед и ревизија на предлог
документот што оссм планира да го даде на project advisory board-от за
проектот Promoting good governance through use of FLOSS итн.

Предлог документот, ќе ги содржи целите поради кои ОССМ е вклучена во
проектот, и со кои активности ние можеме да се вклучиме во проектот за
исполнување на тие цели.

Се чекаме пред е-сторе, карши рамстор од 18 до 18:15ч, ако некој
задоцни нека се јави на телефон, кај Игор 071 234 233, или Новица 075
450 887, или кај некој друг што е достапен во моментот.

Пожелно е присувство на оние луѓе кои водат некои од македонските
тимови за локализација или изработка на слободен софтвер, а не успеаа
да пристигнат на мината средба.
--
Игор


More information about the Ossm-members mailing list