[Ossm-members] planet.linux.net.mk

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Wed Mar 1 17:15:30 UTC 2006


Уфо, како шо ти спомна станува збор за 60 долари годишно што мислам дека не
е некоја сума да не може да се собере. Наједноставно од секој по 100 ден или
колку може да донира (еве лично можам да одвојам 100-200 ден) па така 20-30
луѓе и ете ги парите. А мислам дека има доволно луѓе што се грижат за
опстанокот на општо целата организација на било каков начин.
Поздрав
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060301/e873197f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list