[Ossm-members] planet.linux.net.mk

Kliment Simoncev simoncev at genrepsoft.com
Wed Mar 1 23:09:57 UTC 2006


Vlado Peshov wrote:
> Уфо, како шо ти спомна станува збор за 60 долари годишно што мислам 
> дека не е некоја сума да не може да се собере. Наједноставно од секој 
> по 100 ден или колку може да донира (еве лично можам да одвојам 
> 100-200 ден) па така 20-30 луѓе и ете ги парите. А мислам дека има 
> доволно луѓе што се грижат за опстанокот на општо целата организација 
> на било каков начин.
> Поздрав
> ------------------------------------------------------------------------
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>   
Ako mozhe neko neka napravi kalkulacija kolku treba za hosting ma
godishno nivo , na primer na http://www.hostingmak.com/ vkluchitelno i
domain ( Virtual PC varijanta so potrebni servisi: PHP, MySQL,....) i da
se vidi da se iznajde nekoe reshenie (se razbira dokolku se smeta deka
takov hosting paket odgovata na potrebite na grupata)

Pozdrav
More information about the Ossm-members mailing list