[Ossm-members] конференција во бугарија

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Mar 1 17:33:38 UTC 2006


Слободен софтвер Македонија доби покана да учествува на ФЛОСС конференција во 
Бугарија на 24 март (викендот на крајот од месецот) оваа година.

Доколку некој од нас оди, треба да презентира околу 45 минути за тоа што се 
дешава со слободен софвтвер во земјава. Може и повеќе да се зборува, доколку 
смислиме што да кажеме.

Овој тред е овде за размениме некоја идеја ако некој има за презентацијата и 
други ствари. А и за да видиме кој се е расположен за пат до Софија.


-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list