[Ossm-members] planet.linux.net.mk

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Mar 2 18:01:23 UTC 2006


Georgi Stanojevski напиша: 

> И нели blogspot.com или blog.com.mk се доволни за тие што сакаат блог?

Ако е проблем да се ставаат пак блогови на некој наш сервер, тогаш добро би 
било да има планета за агрегирање. Тоа беше супер мислам.

-- 
Новица

Computers are like air conditioners, they stop working when you open windows.More information about the Ossm-members mailing list