[Ossm-members] planet.linux.net.mk

Jovan Petrov jpetrov at gmail.com
Thu Mar 2 14:16:55 UTC 2006


> Xen?


Нејќам да се мешам, но доколку ги потрошите сите варијанти за хостинг можете
да ме контактирате.

Побитно беше муабетот околу Xen - имав трајал акаунт кај еден американски
провајдер и е навистина добра работа, иако комерцијалниот Виртуозо има многу
добри опции за контрола, Xen е некако побрз на иста виртуелна машина.

Јован
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060302/2debb082/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list