[Ossm-members] Fwd: FlossWorld workshop in Sofia

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Tue Mar 7 22:47:13 UTC 2006


On Wednesday 08 March 2006 20:31, Info wrote:
>    --- the forwarded message follows ---

Јас првпат слушам, или оССМ нема излезено со официјално соопштение?

Се надевам ќе биде успешно организирањето па да се продлабочи соработката со 
соседните групи и Лугови.

Александар


More information about the Ossm-members mailing list