[Ossm-members] FlossWorld workshop in Sofia

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Mar 8 22:14:55 UTC 2006


На вто, 2006-03-07 во 22:47 +0000, Aleksandar Balalovski напиша:
> On Wednesday 08 March 2006 20:31, Info wrote:
> >    --- the forwarded message follows ---
> 
> Јас првпат слушам, или оССМ нема излезено со официјално соопштение?
> 
> Се надевам ќе биде успешно организирањето па да се продлабочи соработката со 
> соседните групи и Лугови.

Официјални соопштение за што? :)

 Не е којзнае што, бугарите организираат вакви настани секоја година,
сега поканија некој од нас да учествува чисто за да каже што се случува
со слободниот софтвер кај нас. Досега го имаме правено тоа не е ништо
ново нити па посебно.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list