[Ossm-members] Излезе ОО_2.0.2

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Thu Mar 9 10:56:09 UTC 2006


On Friday 10 March 2006 09:19, Vladimir Stefanov wrote:
> Симнување тука ftp://ftp.linux.cz/pub/localization/OpenOffice.org/2.0.2/
> Многу нови функции, поправки, и нови сетови на икони за KDE и GNOME.
> Тестирајте.

ОО.орг има поддршка за сопствени сетови на икони? Од кога?

Супер...од кај се симнуваат тие икони?


More information about the Ossm-members mailing list