[Ossm-members] Излезе ОО_2.0.2

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Mar 10 10:00:34 UTC 2006


Aleksandar Balalovski напиша:
> 
> ОО.орг има поддршка за сопствени сетови на икони? Од кога?
> 
> Супер...од кај се симнуваат тие икони?

Абе доаѓат со него, и у зависност дали си во КДЕ или Гном ти се 
активират соодветно и иконите.More information about the Ossm-members mailing list