[Ossm-members] Гном 2.14

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Mar 13 10:37:50 UTC 2006


On 3/10/06, Aleksandar Balalovski <aleksandar.balalovski at gmail.com> wrote:

> јас ќе зборам со некој од Лугола на следниов состанок ако може да го брифираш
> со некоја мала датотека пошто и онака треба да вежбаат за маратонот
> преведување...

Маратон? Локален под Тумбе кафе или?

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list