[Ossm-members] Гном 2.14

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Fri Mar 10 14:48:48 UTC 2006


On Saturday 11 March 2006 13:39, Арангел Ангов wrote:
>
> ПС Огромна благодарност до Владо Пешов зашто ги преведе белешките за
> изданието.
>
> ППС Чисто онака ме интересира, користи некој Гном од луѓево на листава?

Чисто се сомневам :))) 
се зезам,

јас ќе зборам со некој од Лугола на следниов состанок ако може да го брифираш 
со некоја мала датотека пошто и онака треба да вежбаат за маратонот 
преведување...

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list