[Ossm-members] Кеш за хостинг

Vasko Mitanov vaskom at mt.net.mk
Wed Mar 15 19:33:10 UTC 2006


Ha Tue, 14 Mar 2006 18:39:02 +0100, ти peчe...

|Последна вест е дека имаме сервер, ни фали хард диск само.
|
|Постојат две опции:
|
|1. Некој да донира хард диск, нешто над 20 гига на 7200рпм.
|
|Тоа е тоа, ако има некој што сака да донира, нека ми пише порака ќе се
|договориме.

Ево ја ќе донирам еден 40 гига хард.More information about the Ossm-members mailing list