[Ossm-members] Кеш за хостинг

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Mar 15 17:23:37 UTC 2006


On 3/14/06, Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> wrote:
> Во случај да се најде некој што сака да донира хдд, состанокот за во
> сабота се смета за откажан. :)

Проста математика, наместо да пиеме у пјаца по две/три пива,
да испиеме по едно, а парите за другите да ги донираме за hdd ;)

Ова со откажување на состанокот ИЧ не ми се допаѓа, ајде сепак
да се собереме на пиво!

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list