[Ossm-members] Сталман во Белград

Ненад Спиркоски spiki at verat.net
Thu Mar 16 00:32:14 UTC 2006


> > > двајца-тројца луѓе од листава, не се виде со ниеден македонецтаму? :)>
> > > > Валјда ги носеле препознатливите маички.>> Ноуп. Не видов. Имаше ~
> > > 400 души.
> Бев јас, вториот ден поставив и прашање и носев „Слободен Софтвер
> Македонија“ маичка... кај си гледал ?!?! :)
Аман бе... Прв ден на тераса горе десно, 1 или 2 најблиску до Сталман... Втор 
ден, кхм, отидов на пиво со другари :)

-- 
Look, I'm about to buy me a double barreled sawed off shotgun and show
Linus what I think about backspace and delete not working.
	-- some anonymous .signature


More information about the Ossm-members mailing list