[Ossm-members] Сталман во Белград

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Thu Mar 16 12:12:28 UTC 2006


On Thursday 16 March 2006 00:32, Ненад Спиркоски wrote:

> Аман бе... Прв ден на тераса горе десно, 1 или 2 најблиску до Сталман...
> Втор ден, кхм, отидов на пиво со другари :)

Ако еден од вас кажеше дека ќе оди веројатноста да се најдите би била 
поголема. Нешто како 1:1000000000000


More information about the Ossm-members mailing list