[Ossm-members] Лугола слави роденден

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Thu Mar 16 17:10:14 UTC 2006


Е вчера правевме 2 години од основањето на групата, само јас бев за Ск и 
покасно се вратив па веднаш заминавме на презентација во Медицинско училиште 
овде во Битола, и немаше време да се напиеме едно кафе со пингвините.

Па сега, денес во 18.00 во кафуле Deep ќе одиме, повелете дојдете (трошокот е 
на ваша сметка :))

И еве слики од вчерашната презентација.. Бухаааа жените не мрднаа: 
http://www.lugola.net/galleries/medicinsko/

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list