[Ossm-members] Кеш за хостинг

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Mar 16 22:56:39 UTC 2006


На чет, 2006-03-16 во 23:23 +0100, Jovan Kostovski напиша:
> ПИПЛ,
> Пијанката за Сабота останува. Така?

Носете и кеш кој колку може за да земеме хдд у понеделник пошо Васко не
се јави.

Значи сабота 17.00, пјаца либертас, собираме пари за хдд за серверот.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list