[Ossm-members] Лугола слави роденден

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Thu Mar 16 23:58:16 UTC 2006


On Thursday 16 March 2006 22:54, Igor Stamatovski wrote:

> http://www.lugola.net/galleries/medicinsko/pages/DSC04023.JPG.png.html
>
> Мауспадот со MS Windows и WTC у Њујорк, чиста психоделија

хаха :) да и ние тоа забележавме кога ги гледавме сликите..

Тоа е јеби га, кога ќе направиме со Тукс падови ќе им дадеме такви :)

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list