[Ossm-members] Лугола слави роденден

Igor Stamatovski assyst at on.net.mk
Thu Mar 16 22:54:18 UTC 2006


Aleksandar Balalovski напиша:
> Е вчера правевме 2 години од основањето на групата, само јас бев за Ск и 
> покасно се вратив па веднаш заминавме на презентација во Медицинско училиште 
> овде во Битола, и немаше време да се напиеме едно кафе со пингвините.
>
> Па сега, денес во 18.00 во кафуле Deep ќе одиме, повелете дојдете (трошокот е 
> на ваша сметка :))
>
> И еве слики од вчерашната презентација.. Бухаааа жените не мрднаа: 
> http://www.lugola.net/galleries/medicinsko/
>
>   
Честитки на роденденот. Уште многу работни години и нови активни челнови.
Е ако де! За тоа се девојчињата ;-).
Во секој случај весело сте поминале.

Него ми фати око сликава
http://www.lugola.net/galleries/medicinsko/pages/DSC04023.JPG.png.html

Мауспадот со MS Windows и WTC у Њујорк, чиста психоделија

-- 
Игор
More information about the Ossm-members mailing list