[Ossm-members] прашање

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Thu Mar 23 03:06:37 UTC 2006


On Wednesday 22 March 2006 23:11, Новица Наков wrote:
> > Здраво,
>
> Се заебаваш бе?

Не, само поставив хипотетичко прашање...

> Зборував со Дамјан пред некој ден за ова. Дамјан рече дека нема сервер
> додека некој не смисли која е најзгодна виртуелизација и како точно таа да
> се направи. Значи, блогови ќе има кога некој ќе седне и ќе го среди тоа.

Не ми е за блоговите него највеќе за порталот. Linux.net.mk, мислам најбитното 
нешто шо нашава заедница треба да го има...


More information about the Ossm-members mailing list