[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Mar 23 13:16:54 UTC 2006


> AMD верзии обавезно. Еве ја имам 64 битни Мандрива, Кубунту и Сусе.

веројатно е добро да се имаат за режење, само не знам дали да им ги 
инсталираме на newbies?


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

              Reboot Macedonia.More information about the Ossm-members mailing list