[Ossm-members] Dapper Drake

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Fri Mar 24 14:00:19 UTC 2006


Инаку не ја исклучувам и можноста да хард дискот ми е при крај или веќе
сјебан... па затоа ме интересира мислење
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060324/1340036a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list