[Ossm-members] Dapper Drake

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Mar 24 15:30:06 UTC 2006


На пет, 2006-03-24 во 14:57 +0100, Vlado Peshov напиша:
> 
> Ај некој кој има искуство со оваа верзија нека пише што како кај него
> се одвиваат


Скролни малце погоре имав почнато нишка за Дапер и Гном 2.14. Мене се ми
работи без проблеми.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list