[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Mar 24 00:01:55 UTC 2006


Дамјан напиша: 

> нешто друго интересно нека предложи и нека спреми презентација.

Си мислам сега, повеќе од 2 презентации во ден од по саат, саат и 1/2 не би 
можело да има. Треба да одредиме приоритети и ваљда на каква публика би се 
обраќале.

-- 
Новица

Beware of he who would deny you access to information,
for in his heart, he dreams himself your master.More information about the Ossm-members mailing list