[Ossm-members] Поплавата стивна

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Mar 27 00:38:11 UTC 2006


Епа вчера беше многу многу забавно. 

Поделивме околу 250 ЦД-ња. Убавите девојчиња имаа предност :) 

Слики од спремањето и почетокот може да видите овде:
http://lugola.net/galleries/flood/

Не можевме да сликаме додека делевме ЦД-ња пошто луѓето беа „гладни“, немаше 
ни време ни услови за тоа, а и настанот некако не понесе. Луѓето повеќе 
муабет него вчера, не ми правеле цел живот :))

Поздрав,
Сега следуваат нови акции.


More information about the Ossm-members mailing list