[Ossm-members] Поплавата стивна

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Mar 26 11:07:09 UTC 2006


Aleksandar Balalovski напиша:

> Поделивме околу 250 ЦД-ња. Убавите девојчиња имаа предност :) 
> 
> Слики од спремањето и почетокот може да видите овде:
> http://lugola.net/galleries/flood/
> 
> Не можевме да сликаме додека делевме ЦД-ња пошто луѓето беа „гладни“, немаше 
> ни време ни услови за тоа, а и настанот некако не понесе. Луѓето повеќе 
> муабет него вчера, не ми правеле цел живот :))

Браво дечки.

п.с. Скопското југо е боље. ;p
http://www.ossm.org.mk/installfest/sliki/640x/img_8060.jpg

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list