[Ossm-members] ОО Маратон Vol.3

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Mar 28 12:09:12 UTC 2006


On Monday 27 March 2006 12:11, Vladimir Stefanov wrote:
> На идеја сме да организираме уште еден маратон за допреведување на
> помошта за ОпенОфис. ГУИ-то е 100% преведено и лекторирано, а статусот
> на помошта е следнава:

Супер, само планирајте некаде после 1ви Мај. На 28/29/30 ќе биде Маратонот во 
Битола, ќе објавам поконкретно посебна порака...

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list